KAR ALTINDA YAŞAM!

KAR ALTINDA YAŞAM!
Yaklaşık bir haftadır yurdumuzu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı hava yarından itibaren yerini sağanak yağmura bırakıyor. Bu arada son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı bölgemizde yaşanan zorluklara rağmen vatandaşlar işlerini aksatmamaya ç
 
İŞTE HAVA TAHMİNİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre İstanbul’da bugün hava durumu şöyle olacak: Çok bulutlu aralıklı kar yağışlı geçecek. Kar yağışının sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek.(0)
 
BUZLANMA VE DON UYARISI
Marmara'da orta kuvvette, iç ve doğu bölgelerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
 
İstanbul'da kar yüzünden trafik felç oldu, metrobüs durdu.
İstanbul'da kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kara, hava ve deniz yollarını etkileyen kar, hayatı durdurdu. Yoğun kar yağışının devam ettiği İstanbul'da trafik felç oldu, bir çok araç yollarda kaldı. Bu arada Küçükçekmece'den Topkapı'ya metrobüs seferleri bir süre yapılamadı.
 
TEM OTOYOLU KARLA KAPLANDI
 
Otoyol bağlantı yolları yollarında trafik tamamen durdu. Otobanda da araçlar güçlükle ilerledi. TEM Otoyolu Mahmutbey yönünde zemin tamamen karla kaplandı. Asfalt görünmez olurken sabah saatlerinde yoğun trafik yaşanan TEM Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde trafiğin tenhalaşması dikkat çekti.
 
BELEDİYE'DEN AÇIKLAMA
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kar yağışının Avcılar, Beylikdüzü, Sefaköy, Küçükçekmece, İkitelli, Bağcılar, Başakşehir, Hadımköy, Gaaziosmanpaşa ve Sultançiftliği’de etkili olduğunu belirtti. Küreme ve tuzlama çalışmalarından sonra tipi nedeniyle yolların tekrar kar tuttuğu belirtilen açıklamada "Kayan TIR’lar ve yanlış parklar nedeniyle kürüme ekiplerinin sorunlu bölgelere ulaşmaları güçlükle yapılıyor" denildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.