Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy'de esnafı ziyaret etti

Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy'de esnafı ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ Kadıköy'de esnaf ziyaretinde 4 çocuğu olduğunu söyleyen bir bayan, “Ben Cumhurbaşkanı’na 10 tane mektup gönderdim bir tane bile cevap gelmedi.”

Zeynep Güneş isimli bayan, “İnternetten baktım. Siz gelecekmişsiniz. Sesimi duyurabilmek için ben buraya yemin ediyorum ki yürüyerek geldim. Bakın benim faturalarıma her şeyim kapalı.

Benim sizden ricam, ben sizden yardım istemiyorum, benim ricam bana bir iş verin. Ben paket maket istemiyorum. Bana bir babalık yapın beni bir işe alın, benim çalışmam gerek.”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne çıkan vatandaşlar yardım talep etti.

4 çocuk sahibi olduğunu ve 10 yıldır dul olduğunu belirten Zeynep Güneş Kılıçdaroğlu'ndan yardım istedi.

CUMHURBAŞKANI'NA 10 MEKTUP GÖNDERDİM BİR TANE BİLE HABER GELMEDİ

Sorunlarına çare bulmak için 10 defa Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığını birine bile yanıt gelmediğini anlatan Zeynep Güneş, CHP Liderine şunları söyledi:

Benim kocam yok 10 yıldır dulum. Benim 4 tane çocuğum var. Ben Cumhurbaşkanı’na 10 tane mektup gönderdim bir tane bile cevap gelmedi.

İnanın ki Ataşehir Belediyesi ekmek verebildi karnımızı doyurduk. Allaha şükür ki kötü yola düşmedim. Benim bir ricam var; oğlum işsiz, ben işsizim, bana bir babalık yapın ya bana bir büfe verin veya beni bir yere işe alın.

Bakın ben Ataşehir’de oturuyorum, belediye Allah razı olsun bana babalık yaptı, ekmek verdi. Ben hiçbir şey istemiyorum iş istiyorum, elini ayağını öperim ne olur bana bir iş. Oğlum işsiz, altı aydır kirasını veremiyor, ben bazen pazara çıkıyorum, yerim yok."

Kemal Kılıçdaroğlu, iş isteyen mağdur bayanın adını ve iletişim bilgilerini alarak, arayıp yardımcı olacaklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu da mağdur bayana "Biz seni bu hafta arayacağız. Nerde ve nasıl yardımcı olacağız birlikte ne yapabiliriz seninle konuşacağız."

Kaynak: Gerçek Gündem// Anka Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.