Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kürşat Ayvatoğlu açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kürşat Ayvatoğlu açıklaması
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Lüks araçta kokain kullandığına dair görüntüler ortaya çıkan eski AK Parti'li Kürşat Ayvatoğlu ile alakalı, "Ortaya çıkan tablo bizim değerlerimizle barışık bir tablo değildir. Ortaya çıkan tablo bir vurgun tablosu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıkan ve ticari faaliyetleriyle gündeme oturan AK Parti'li büro personeli Kürşat Ayvatoğlu'yla alakalı açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "AK Parti'nin yarattığı gençler var.

Her türlü yolsuzluğu, vurgunu görüyorlar. Benim neyim eksik diyor. Hırsızı büyükelçi yapıyorlarsa beni de yükseltirler diyor. Ortaya çıkan tablo tepeden tırnağa bir vurgun tablosudur."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu' konuşması şu şekilde sürdürdü:

Bir tarafta bunlar yaşanırken, diğer tarafta ise zevki sefa içinde olan AK Partili gençler var. Dünyadan habersiz bu gençler, yukarıya bakıyorlar herkesin keyfi yerinde.

Altlarında lüks arabalar, her türlü imkan. Vurgun deseniz, yolsuzluk deseniz gırla gidiyor. E ben de yapayım diyorlar. Buradan, kokain şeker bunlardan söz etmek istemiyorum Allah şifa versin, umarım kısa zamanda iyileşir.

Ama ortaya çıkan tablo bizim değerlerimizle barışık bir tablo değildir. Ortaya çıkan tablo bir vurgun tablosudur. Daha önce de, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı vardı Şanlıurfa'da.

Düşünceye bakın arkadaşlar, vatan sevgisi var mı burda? Kul hakkını korumak var mı burada. "Fakirler beni rahatsız etmeyin burada." Kimi örnek alıyor? Saray'ı örnek alıyor.

AK Parti Genel Merkez bürosunda çalışıyordu. Kastamonu'dan geliyor, bütün Kastamonulular tabloyu çok iyi biliyor. Hepsinin başımın üstünde yeri var. Kastamonu'yu bunun tümüyle dışında tutuyorum.

Bir kişi kalkıp lüks arabalar içinde yaşıyor ve bir büro personeli. Görmüyor mu kimse? Görmüyor çünkü, hepsi aynı pozisyonda. Değerlerden bahsediyorlar. Bizim tarhimizde böyle bir değer var mı arkadaşlar?

Rüşvetçiyi büyükelçi yaptığınız andan itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin itibarını sıfırlıyorsunuz. Bu da ortaya çıkmasaydı bu da öyle gidecekti, ne olacak bunu da bir yere büyükelçi yapacaklardı.

Yetkileri var. Ülke açlıktan kırılıyor, binlerce çocuk yatağa aç giriyor. Bu lüks nedir, bu şatafat nedir. Bütün gençlere sesleniyorum, sizler hem Türkiye'nin bugünü hem de yarınısınız.

Öyle bir tablo inşa ettiler ki, gençler geleceklerini yurt dışında arıyor. Bunun hesabını soracağız, bu çocuğu bu hale kimler getirdi, kimler görmedi? Sizden çalınan her şeyi, onlardan alıp size iade edeceğim. Hakkınızı teslim edeceğim size.

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.