KİM BU BAŞKAN?

KİM BU BAŞKAN?
CHP’Lİ BAŞKAN ‘KILIÇDAROĞLU İLÇEMİZE GELİNCE OYUMUZ DÜŞTÜ’ DEDİ!
CHP’de bu günlerde ‘KILIÇDAROĞLU İLÇEMİZE GELİNCE OYUMUZ DÜŞTÜ’ diyen İstanbul’un CHP’li ilçe belediye başkanı konuşuluyor. CHP’liler bu lafı eden belediye başkanının bugün CHP Genel Merkezi’ndeki belediye başkanları toplantısında da söylemesini bekliyor.
 
KILIÇDAROĞLU BAŞKANLAR İLE BULUŞUYOR
 
12 Haziran genel seçimlerini dün il başkanları ile değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün de CHP’li belediye başkanlarını toplantıya çağırdı.
CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıda Kılıçdaroğlu’nun özellikle başarısız olunan yerlerin başkanlarına hesap sorması bekleniyor.
 
KİM BU BAŞKAN?
 
Bu toplantının en çok merak edilen konusu ise İstanbul’un CHP’li bir belediye başkanının ‘KILIÇDAROĞLU İLÇEMİZE GELİNCE OYUMUZ DÜŞTÜ’ sözünün açıklığa kavuşması.

CHP’liler bu lafı eden belediye başkanının bugün CHP Genel Merkezi’ndeki belediye başkanları toplantısında da söylemesini bekliyor. Gerçekgündem haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş dünkü köşe yazısında ‘Kılıçdaroğlu’nun, mevcut belediye başkanlarının bir çoğundan memnun olmadığını biliyorum. CHP Genel Başkanı bunu zaten saklamıyor. Partilileriyle yaptığı sohbetlerde “Belediye başkanlarımız seçimde yeterince çalışmadı” diyor. Sanılmasın ki; sadece Kılıçdaroğlu belediye başkanlarından memnun değil. Bazı belediye başkanlarının da Kılıçdaroğlu’nu istemediği bir gerçek… 12 Haziran seçimlerinde İstanbul’daki bir belediye başkanı, bunu açıkça dile getirdi. Seçimi yakın çevresine değerlendiren başkan, “Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin bizim ilçeye gelmeseydi, oylarımız daha da yüksek olacaktı. Onlar gelince oylarımız düştü” dedi.

Daha önce de dillendirilen ancak bu köşe yazısından sonra şimdi daha fazla merak edilen sözün bugünkü belediye başkanları toplantısında açıklığa kavuşması bekleniyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.