Mahzure Keleş’in İBB Başkanı İmamoğlu'ndan sonra önemli bir ziyaretçisi daha olacak

Mahzure Keleş’in İBB Başkanı İmamoğlu'ndan sonra önemli bir ziyaretçisi daha olacak
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2019 yılı seçim kampanyası sırasında, 16 Ocak günü, Sultanbeyli'de semt pazarında, 60 yaşındaki Mahruze Keleş'ten oyunu istedi.

CHP adayı olduğunu öğrenen Mahruze Keleş, Ekrem İmamoğlu'na, “Sen Tayyip Erdoğan'a bağlı değilsen, sana oy yok. Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” karşılığını verdi.

Ekrem İmamoğlu, “Senden oyunu değil, duanı istiyorum. Seçimi kazanacağım ve bir ay içinde evinize geleceğim. Böreklerinizi, ketelerinizi yiyeceğim, enerji alıp, beş yıl deli gibi çalışacağım” Mahruze Keleş'in adresini aldı.

Bu yanıtı sosyal medyada çok paylaşıldı. İki gün sonra 18 Ocak’tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahruze Keleş’e telefon etti. En kısa zamanda yanına geleceğini söyledi.

Erdoğan bir türlü ziyarete gitmedi.

Ekrem İmamoğlu ise beklenen buluşmayı ilk mazbatası 6 Mayıs'tarihinde YSK kararıyla elinden alınınca yapamadı.

O buluşma 23 Haziran seçiminden 44 gün sonra, 6 Ağustos'tarihinde, kahkahalar eşliğinde gerçekleştirildi. Buluşmada, Ekrem İmamoğlu ve Mahruze Keleş arasında birbirinden ilginç diyaloglar yaşandı.

Ekrem İmamoğlu, kendisine, “Seni kimse tanımıyordu ha! Benim yüzümden tanıdı!” diyen Mahruze Keleş'e, şu esprili cevabı verdi: “Sağ ol, sağ ol, sağ ol ablacığım! Allah razı olsun. Tanıttın bizi, ne yapalım? Biraz daha konuşursan, üç seçim kazanacağım.”

İKİNCİ BULUŞMA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önceki gün Mahruze Keleş’i yine ziyaret yaptı.

Mahruze Keleş, ziyarete dair görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Ekrem İmamoğlu ile birlikte fotoğrafını paylaşan Mahruze Keleş, “Evladım 2. defa ziyaret edip beni onurlandırdı kendisine teşekkür ediyorum.”

Bu esnada Mahruze Teyze’nin, söz vermesine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine gelmemesine üzüldüğünü söyledi. “Keşke gelseydi. Söz verdi gelecek.

‘İstanbul’a ayak basar basmaz ordayım.’ Hala gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı en kısa zamanda bekliyorum.”

Ekrem İmamoğlu’na “Sen lafından hemen geldin. Allah razı olsun” Mahruze Keleş, “Onu da seviyorum. O da kardeşim sen de kardeşimsin. Bizim partiyle işimiz yok.”

Ekrem İmamoğlu Mahruze Keleş’e, “O gün ne dedim hatırlıyor musun anacığım? Dedim ki, o da gelir de ben daha hızlı gelirim demiştim. Aynen öyle oldu.”

Odatv’nin haberine göre Mahruze Keleş, seçim dönemi 29 Mart’tarihinde Sultanbeyliği mitinginde Erdoğan’ın yanına kadar sokulup, hatta kolundan tutmasına rağmen Erdoğan’ın kendisini tanımamasına çok üzülmüştü. “Sokağımın başına kadar geldi evime uğramadı.”

Erdoğan'dan gerekli ilgiyi göremeyen Mahzure Keleş’in yarın önemli ziyaretçisi daha olacak: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu.

Muhtemelen Erdoğan’ı kızdıracak CHP ziyaretleri yine neşeli sohbetlere konu olacak.

Kaynak:Odatv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.