Meteoroloji'den bahar uyarısı! Sıcaklıklar yükseliyor

Meteoroloji'den bahar uyarısı! Sıcaklıklar yükseliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 Nisan 2022 hava durumu tahminleri açıklandı. Bahar havasının kendisini hissettirmesinin ardından yurt genelinde de hava sıcaklığı iyice yükseldi. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte 27 Nisan 2022 hava durumu tahmi

Meteoroloji'nin son hava durumu tahminlerine göre ise Afyonkarahisar, Karabük ve Sivas çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları da ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. İşte detaylar..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Afyonkarahisar, Karabük ve Sivas çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.