Meteoroloji'den Marmara'ya uyarı!

Meteoroloji'den Marmara'ya uyarı!
Salı gününe dair hava durumu bilgilerini paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için uyarıda bulundu. Bölgede güneybatı yönünden kuvvetli rüzgar esebileceği uyarısında bulunan MGM, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbir
Günün hava durumu bilgilerine göre hava sıcaklıklarının doğu illerinde 3 ila 6 derece arasında artış göstereceği tahmininde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), diğer illerin ise mevsim normallerinde seyredeceği bilgilerini tahminlerine ekledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu, Sivas, Tunceli, Bingöl çevreleri ve Sinop'un iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında kuvvetli olarak (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Yarın Marmara'nın batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.)dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.