Mustafa Sarıgül TDP Kurucuları ile değerlendirme toplantısı

Mustafa Sarıgül TDP Kurucuları ile değerlendirme toplantısı
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TDP Kurucuları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ülkemizin sonu belirsiz bir yolda uçuruma doğru gitmesine izin veremeyiz, yol ayrımında insanlarımızı umutsuz bırakamayız artık umut var, um

Anlayışımız; bir partinin iktidar adayı olması başka bir partinin memleketi kötü yönetmesine bağlı olmamalıdır. Daha çok umut ve güven veren parti iktidara gelmelidir, o parti de TDP’dir. Diğer partilerden daha iyi, daha yapıcı ve tutarlı bir program ortaya koyan tek parti TDP’dir.

Mustafa Sarıgül TDP Kurucuları ile değerlendirme toplantısı

YURTTAŞLARIMIZ; MEVCUT PARTİLERE GÜVENLERİNİ VE İNANÇLARINI YİTİRMİŞLERDİR

Mustafa Sarıgül TDP Kurucuları ile değerlendirme toplantısı

Bugün oy kullanmayan, sayıları sürekli giderek artan yurttaşlarımızın çoğu güven buhranı içindedir. Mevcut partilere güvenlerini ve inançlarını yitirmişlerdir… Yurttaşlarımız kendilerine ışık, umut, güven verecek bir parti beklemektedirler, o parti TDP’dir… Kendilerini mutlu bir Türkiye’ye götürecek.

Mustafa Sarıgül TDP Kurucuları ile değerlendirme toplantısı

TOPLUMUN SORUNLARINI ÇÖZEBİLECEK TEK PARTİ TDP’DİR

Hedefine, yönüne cesaretle yürüyerek demokratik düzen içinde toplumun sorunlarını çözebilecek tek parti TDP’dir. Siyasetteki dürüstlüğü, demokratik siyaset anlayışını en önde tutacak emeğin ve kardeşliğin tek partisi TDP’dir.

Çünkü bizim ilkelerimiz ülkemizdeki bütün yurttaşlarımızı kucaklayan ilkelerdir. Sorumluluğunu ve vazifesini bilen bir siyasi partiyiz. Ana vazifemiz; ülkemizin kalkınmasıdır.

Kardeşlerim; merhamet duygusu güzel insanların, duyarlı insanların, başkalarını düşünen insanların, duyabileceği bir duygudur. Ülkemizin merhametli partisi TDP’dir. Bütün insanların onurunu ve mutluluğunu arayan partidir TDP.

TDP güçlendikçe ülkemize huzur gelecek.

KISIR, KİŞİSEL TARTIŞMALARDAN UZAK GÜNDEMDE OLACAĞIZ

Sevgili kurucularım; değişime karşı çıkacaklar, beğenmeyecekler, burun kıvıracaklar fakat ne olacak biliyor musunuz? Teşkilatlı güç ve milletimizin kararlı tutumu karşısında yenilip gidecekler. TDP, yörüngesine daha güçlü ve tutarlı bir şekilde yerleşecektir. Bütün engelleri aşarak ülkemizde başarıya ulaşacağız.

Unutmayın önce muhalefetin birinci partisi sonra ülkemizde iktidar olacağız. Sevgili kurucularım; kendimizi yenileyen düşünce devrimi yapan partiyiz.

Kısır tartışmalardan uzak, kişisel tartışmalardan uzak ülkemizi geleceğe taşıyacak projelerle gündemde olacağız. TDP’de görev alan tüm arkadaşlarımız kendini yenilemiş mutlu güler yüzlü Türkiye için yola çıkıyor.

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.