O FOTOĞRAF MASANIN ALTINDAN GİZLİCE ÇEKMİŞ!

O FOTOĞRAF MASANIN ALTINDAN GİZLİCE ÇEKMİŞ!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışının başladığı 24 Ocak günü İngiliz Büyükelçi ile Sarıyer'de Balıkçı Kahraman'da yediği yemek büyük tartışmalara neden oldu. Yemek sırasında çekilen fotoğrafın servis edilmesiyle başlayan tartışmalar

MASANIN ALTINDAN GİZLİCE ÇEKMİŞ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve eski İBB Başkanı merhum Kadir Topbaş'ın da ağırlandığı balıkçının sahibi Kahraman Altun, İmamoğlu ile misafirlerinin fotoğrafını kendilerinin çekmediğini söyledi. Fotoğrafın çekiliş açısına bakıldığında mutfak kısmının önünden çekildiğinin anlaşıldığını belirten Altun, “O kısımda tanıdığımız bir müşterimiz oturuyordu. Masanın altından gizlice çekmiş” açıklamasını yaptı.

KİME SERVİS EDİLMİŞ BİLMİYORUM

Fotoğrafı gizlice çeken müşterinin kime servis ettiği konusunda da herhangi bir bilgisinin olmadığını ifade eden Kahraman Altun, “Bu olaydan sonra bizi de hedefe koyanlar oldu. Biz esnafız, herkese hizmet ederiz. Benim siyasetle ilgim yok. İşimi yapmaya çalışıyorum. Dışarda olanların bitenlerin benimle hiçbir alakası yok. Bir belediye başkanı yemek yiyebilir. Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi çok sayıda tanıdık buraya gelmiştir” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER: MEHMET MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.