Satamazsınız..!

Satamazsınız..!
Eski Çatalca Belediye Başkanı Fırat Aykut, Çatalca Soğuk Hava Deposu'nun satılmasına tepki göstererek 'Yapmayın, etmeyin, Çatalca'ya bunu yapmaya hakkınız yok' diyerek başta Kaymakam Taştan olmak üzere yetkilileri uyardı...

2 TRİLYON TL

ÇATALCA İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİN tarafından yapılan ihale ilanına göre 'Çatalca İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait Soğuk Hava Deposu taşınmazı Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği 18. Maddesine göre açık teklif usulü(arttırma) ile satılacaktır', denildi. Çatalca Gökçeali Mahallesinde toplam 1.630m2 Kapalı Alana sahip Soğuk Hava Deposunun, tahmin edilen muhammen bedeli ise 2.000.000 TL olarak belirlenmiş.


ÇATALCA'YA İHANETTİR

Eski Çatalca Belediye Başkanı Fırat Aykut, Çatalca Soğuk Hava Deposu'nun satılmasına tepki sert göstererek 'Yapmayın, etmeyin, Çatalca'ya bunu yapmaya hakkınız yok. Sayın Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan'ı buradan uyarıyorum. Lütfen bu yanlıştan dönün. halka sormadan halkın malını satamazsınız. Bu satış gerçekleşirse Çatalca'ya büyük ihanet etmiş olursunuz. Çatalcalılara bir sorun bakalım kaç kişi bu satışı isteyecek. Duyarlılığınıza güveniyorum, bu yanlışı yapmayacağınızı düşünüyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.