Seçim kampanyası Ali Taran’a emanet

Seçim kampanyası Ali Taran’a emanet
CHP yönetimi, 7 Haziran 2015 seçim kampanyasını ünlü reklamcı Ali Taran’a emanet etmeye hazırlanıyor.
Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında önceki gün tek gündemle toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda, 7 Haziran 2015 seçim kampanyasının ana hatları ve kullanılacak materyallere ilişkin kapsamlı bir sunum yapıldı.


Toplantıda ünlü reklamcı Taran kapsamlı bir sunum yaptı. Partinin seçim kampanyasının Taran’a emanet edilme olasılığının yüksek olduğu ifade ediliyor.
Taran’ın, bazı başka ekiplerle birlikte kampanyanın koordinasyonundan sorumlu olabileceği belirtiliyor. Taran’ın sunumunda, seçim kampanyasında kullanılacak dilin, seçilen kelimelerin ve reklamların önemine işaret ettiği ifade ediliyor.

Alınan bilgilere göre parti yönetimi ile Taran arasındaki bazı pürüzlerin bu hafta içinde giderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Taran’ın böylece 2002 seçimlerinden sonra yeniden bir seçim kampanyasını yürüteceği ifade ediliyor. Taran, 2002 seçimlerinde Cem Uzan’ın başkanlığını yaptığı Genç Parti’nin seçim kampanyasını yürütmüştü. Taran’ın kampanyasının da etkisiyle Genç Parti seçimlerde yüzde 7’yi aşarak büyük bir sürpriz yapmıştı.

Obama ekibiyle anlaşma

Öte yandan aralarında ABD Başkanı Barack Obama’nın kampanya ekibinde çalışan bazı isimlerin de bulunduğu ABD merkezli Benenson Araştırma Şirketi ile de seçim süreci için anlaşıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.