Sedat Peker’in paylaşımlarına erişim engeli getirildi!

Sedat Peker’in paylaşımlarına erişim engeli getirildi!
Paylaştığı videolardaki iddialarla gündem olan Sedat Peker’in bazı sosyal medya paylaşımlarına 'kişilik haklarının ihlali' gerekçesi ile mahkeme kararıyla erişim engelli getirildi.

YouTube’da yayınladığı videolarda dile getirdiği iddialarla Türkiye'de gündeme oturan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bazı sosyal medya paylaşımlarına 'kişilik haklarının ihlali' gerekçesi ile mahkeme kararıyla erişim engelli getirildi.

6 TWEETİ ERİŞİME ENGELLENDİ

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu ile ilgili iddialarda bulunan Peker’in 6 tweeti, kişilik hakları ihlali gerekçesiyle, Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği‘nin 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/6819 sayılı kararı ile erişime engellendi.

Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kaldığı iddia edilen mahkeme başkanından Sedat Peker hamlesiSezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kaldığı iddia edilen mahkeme başkanından Sedat Peker hamlesi

İşte o mesajlar:

NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker, SBK Holding'in sahibi firari Sezgin Baran Korkmaz'ın Bodrum'daki otelinde bedava ağırlanan hâkim ve savcılar olduğunu söylemiş ve Esat Toklu’nun da bu isimlerden biri olduğunu iddia etmişti.

Peker’in iddialarına ilişkin konuşan Toklu ise “Bu çok çirkin bir olay. Başta Sedat Peker olmak üzere hakkımda gerçeğe aykırı iddialar ortaya atanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.