TFF Başkanı Yıldırım'ı ziyarete geldi

TFF Başkanı Yıldırım'ı ziyarete geldi
ŞİKE operasyonunda gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk’e dün tam 10 saat ifade verdikten sonra ‘tutuklanma’ talebiyle mahkemeye sevkedildi.TFF Başkanı Aydınlar, Aziz Yıldırım' ziyaret etti

10 saat süren sorgulama sırasında savcı Mehmet Berk’in 300’e yakın sorusuna cevap veren Aziz Yıldırım, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevkedildiğinde yine rahatsızlandı. Şekeri 220’ye çıkan Yıldırım geceyi hastanede geçirdi.

Savcının yönelttiği yaklaşık 300 soruya cevap veren Yıldırım, kararın açıklanmasının ardından rahatsızlandı ve geceyi hastanede geçirdi. İfade sırasında şekeri 220’ye yükselen Yıldırım’ın sağ bacağındaki kasılmanın felç riski taşıdığı öğrenildi.

TFF BAŞKANI AYDINLAR YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılmasının öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Aydınlar'ın, Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında başhekim yardımcısından bilgi aldığı öğrenildi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Aziz Yıldırım'ın hastaneye gelmesinden kısa süre sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım ve Fenerbahçenin bazı yönetim kurulu üyeleri de hastaneye geldi. Bu sırada TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da hastaneye gelerek Aziz Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında başhekim yardımcısından bilgi aldı. Aydınlar'ın, kan değerleri ölçülen Aziz Yıldırım ile hastane koridorunda karşılaştığı ve tokalaşarak hal hatır sorduğu öğrenildi. Hastaneye girişi sırasında basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan TFF Başkanı Aydınlar'ın, Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastanenin arka kapısından ayrıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.