Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 1 Ekim'e kadar tatile girdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 1 Ekim'e kadar tatile girdi
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 1 Ekim'e kadar tatile girdi© Hürriyet Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 1 Ekim'e kadar tatile girdi



Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Genel Kurulu'nun, gündemindeki kanun tekliflerini yasalaştırmak için dün saat 14.00'te başladığı mesaisi aralıksız 24 saati aştı.

Meclis, çalışmalarına 1 Ekim'e kadar ara vermeden önce ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni kanunlaştırmak için yoğun mesai yaptı.

Haftalık çalışma günleri dışında cuma, cumartesi ve bugün de çalışmalarına devam eden Genel Kurulun, dün saat 14.00'te başladığı son gün mesaisi ise aralıksız 24 saati aştı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 1 Ekime kadar tatile girdi© Hürriyet tarafından sağlanmıştır Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 1 Ekime kadar tatile girdi
Kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından, TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, birleşimi, Anayasa ve İçtüzük gereğince, 1 Ekim Cuma günü saat 14.00’te toplanmak üzere kapattı. TBMM Genel Kurulu 1 Ekim'e kadar tatile girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.