Türkiye'den çifte birincilik

Türkiye'den çifte birincilik
Duayen organizatör Erkan Özerman ın düzenlediği Best Model of The World yarışmasının 25 incisi önceki akşam Kumburgaz Artemiz Otel de gerçekleştirildi
Best Model Of The World da Türkiye'den çifte birincilik. 8 Aralık 2012 Cumartesi akşamı Kumburgaz Artemis Princess Otel'de yapılan yarışmada Türkiye, baylarda ve bayanlarda birinci oldu.
Dünyanın en iyi modeli Sena ile Berk

Organizatör Erkan Özerman'ın yıllardan bu yana düzenlediği yarışmanın 29.'su 8 Aralık 2012 Cumartesi akşamı Kumburgaz Artemis Princess Otel'de gerçekleşti.

Yarışmada erkeklerde Berk Atan , kadınlarda ise Sezgi Sena Akay , Best Model of The World oldu. Tacının taktıktan sonra çok mutlu olduğu söyleyen Akay , "Hayalim Dünyanın en iyi modeller arasına girip Victoria s Secret meleği olmak" dedi.


Sunuculuğunu Sibel Tüzün, Ece Filiz ve İbrahim Gayberi'nin yaptığı yarışmada juri üyeleri arasında; Kumburgaz Artemis Princess Otel Cio Zeki Güler, sanatçı Güngör Bayrak, modacı Yıldırım Mayruk ve bir çok tanınmış sima yer aldı.
Farklı ülkelerden 90 mankenin yer aldığı ve Number One başta olmak üzere bir çok televizyon kanalının canlı olarak yayınladığı yarışma sonucu ilk beşinci sıralamaya grenler açıklandığında aralarında Türkiye'den kimselerin olmaması kısa süre şaşkınlık yaratırken.
Baylarda ve bayanlarda birinci olanların ikisinin de Türkiye'den olduğu açıklandığında ise bu şaşkınlık yerini sevince boğdu. Yaklaşık 600 kişinin izlediği yarışmada bir çok yarışmacıya mansiyon ödülleri de verildi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.