Aydın Yavuz

Aydın Yavuz

HEP KANDIRILIYORSUNUZ(!)

HEP KANDIRILIYORSUNUZ(!)

 

Akıl yaşınız mı küçük? Zekanızda mı bir problem var? Yönetme yeteneğiniz mi yok? Bilginiz,görgünüz mü eksik yoksa gerçekten saf mısınız siz? Neden sürekli kandırılıyorsunuz?

Seçim meydanlarında hamasi nutuklar atarak milleti kolayca kandırıyorsunuz.Hak etmediğinizi bilerek oturduğunuz koltuklarda başkaları sizi hep kandırıyor.“kandırıldık” diyorsunuz.Düştüğünüz bu durumu hafifletmek için de,”ihanet eden mi daha masumdur yoksa ihanete uğrayan mı?” mugalatasına sığınıp mağduru oynuyorsunuz.

Türk Ordusu’nun darbe hazırlığı içinde olduğuna inandırılıp Ordunun Genel Kurmay Başkanı’ndan başlayıp hemen tüm komuta kademesini zindana tıkıyorsunuz.Kumpas ortaya çıkınca da”kandırıldık” diyorsunuz.Kıskaca aldığınız ordu mensuplarını aydınları,yazarları,akademisyenleri ağır cezalara çarptıracak birine özel yetkili savcı payesi veriyor, amacınıza ulaştıktan sonra o zavallı Savcıyı, ”hain” ilan edip “kandırıldık” diyorsunuz.

Müezzinlikten gelme, laik Cumhuriyet düşmanı bir imamla devletin kurumlarını bölüşüyor,devleti onunla birlikte yönetiyor sonra o imam elindeki kurumlar aracılığıyla sizi devlet yönetimi dışında bırakmaya kalkışınca,uykudan uyanarak ”kandırıldık” diyorsunuz.On yıl el ele yürüdüğünüz,elini öptüğünüz Muhterem Hoca’nızı hain ilan edip ona savaş açıyorsunuz.

Eli kanlı PKK katilleriyle al takke ver külah çözüm pazarlığına oturuyorsunuz.Teröristler geceleri kentlere silah depolayıp ardından kentleri ateşe verip güvenlik güçlerimizi katletmeye girişince,”onlara inandık,çözüm dedik,kandırıldık” diyorsunuz.

Ağzınızı açtığınızda hakaretler yağdırdığınız Cumhuriyet kadrolarının bin bir güçlükle var ettikleri köprüleri,limanları,fabrikaları elden çıkarmanızı söyleyenlerin telkinlerine inanarak bu kuruluşları yok pahasına ona buna peşkeş çekerek yanlış yaptınız.Bunu anladığınız zaman da ”kandırıldık” diyeceksiniz.Daha birçok konuda böyle diyeceksiniz.

Çok yakın gelecekte,Suriye’ye karşı kelle koparan sözde İslamcılar’ı desteklemenizi isteyenlerin de sizi kandırdıklarını söyleyerek günah çıkarmak isteyeceksiniz ama bu konuda da iş işten geçmiş olacak.

On üç yıllık geçmişinize baktığımızda,hep kandırılmış olduğunuzu görüyoruz.”Artiz” olmak için evden kaçıp metropolde telef olan kızlara benziyorsunuz.İş işten geçtikten sonra feryat figan ediyorsunuz ama size inanan yok artık.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Aydın Yavuz Arşivi