Ataşehir Belediyesi’nden öğrencilere LGS tercih desteği

Ataşehir Belediyesi’nden öğrencilere LGS tercih desteği
Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Ataşehir Belediyesi öğrencileri tercih günlerinde yalnız bırakmıyor. Öğrenciler, 5-20 Temmuz tarihleri arasında tercih danışmanlığı desteği alabilecek.

Türkiye’de, yaklaşık 1 milyon 236 bin öğrencinin girdiği Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının, açıklanmasının ardından öğrenciler ve aileleri için tercih heyecanı başladı.

Ataşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Bu süreçte öğrencileri yalnız bırakmayan Ataşehir Belediyesi, gençlere en doğru tercihi yapmaları için destek olacak. 5 Temmuz Salı günü Kayışdağı Lions Ataevi’nde, öğrenciler danışmanlık hizmetinden yararlanmaya başlayacak.

Tercihleri konusunda destek almak isteyen Ataşehirli öğrenciler 20 Temmuz’a kadar, 0216 540 74 30-31 nolu telefonu arayarak 10.00 –16.00 saatleri arasında randevularını alabilir. Tercih danışmanlığından LGS’ye giren tüm öğrenciler ücretsiz faydalanabilecek.

Ataevlerinde yıl boyunca, ders destek eğitimleri ile sınava hazırlanan gençlerin yanında olduklarını söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Sınavın ardından şimdi de öğrencilerimizi tercihleri konusunda yalnız bırakmıyoruz. Bu süreçte en doğru kararı verebilmeleri için öğrencilerimize danışmanlık hizmeti sağlayacağız. Ümit ediyoruz ki, burada aldıkları destekle istedikleri okullara yerleşerek hayallerine doğru, emin ve kararlı adımlarla ilerlemeyi sürdürecekler. Öğrencilerimizin yolları açık olsun” dedi.

Tarih: 5- 20 Temmuz

Yer: Kayışdağı Lions Ataevi

Saat: 10.00- 16.00

Adres: Kayışdağı, Akyazı Caddesi No:84, 34755 Ataşehir/İstanbul

İletişim: 0216 540 74 30-31

Önemli Not: Kurban Bayramı’nın 1, 2 ve 3’üncü günü Kayışdağı Lions Ataevi kapalı olacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.