İBB: Boğazici Yönetim AŞ yeni kiralama işleri yönetimini devraldı

İBB: Boğazici Yönetim AŞ yeni kiralama işleri yönetimini devraldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyük İstanbul Otogarının yeni kiralama dönemine girdiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyük İstanbul Otogarının yeni kiralama dönemine girdiğini açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden duyurulan habere göre Aralık 2019’da, 3 yıllığına “İBB Büyük İstanbul Otogarı Ticari Alanları İşletme Ve Kiraya Verme İşi İhalesi”ni kazanan Boğaziçi Yönetim AŞ, kiralama işlerini yürütmeye başladı. Ayrıca, otogarda kiralama işlemleri 2020’nin fiyatları üzerinden yapıldığı duyuruluyor.

Açıklamada "Yap işlet devret modeliyle inşa edilen, mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) olan Büyük İstanbul Otogarı’nın 25 yıllık işletme dönemi 5 Mayıs 2019 sona erdi. Otogarda yepyeni bir dönem ise İBB’nin 9 Eylül 2019’da işletmeyi devralmasıyla başladı".

"25 Aralık 2019’da, “İBB Büyük İstanbul Otogarı Ticari Alanları İşletme Ve Kiraya Verme İşi İhalesi” gerçekleştirildi. Canlı olarak İnternet üzerinden yayınlanan ihaleyi, 16 Ocak 2020’de başlamak üzere 3 yıllığına İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı".

"Yeni dönemle birlikte kiraya verme işinde tek söz sahibi olan Boğaziçi Yönetim AŞ, en baştan itibaren, dükkân ve ticari alanların kiralanmasında, (aynı zamanda kiralama öncesine ilişkin ecrimisile esas muhatap olan)  içinde fiilen faaliyet yürüten işletmecilere öncelik verildi" ifadeleri yer aldı.

Ayrıca ilgili kiralama işlerinde 2020 yılının fiyatlarının yapıldığı da duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.