İBB inanç masası kuruluyor

İBB inanç masası kuruluyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki makam odasında ilk olarak Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ı ağırladı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, iş insanı Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Türkiye Hahambaşısı Rav İsak Haleva, ayrı ayrı tebrik ziyaretlerinde bulundu.

Her iki ziyarette de iş ve inanç dünyalarının sorunlarıyla ilgili kurulacak ortak masalarda, problemlere birlikte çözüm bulunması konusunda mutabakat sağlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki makam odasında ilk olarak Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ı ağırladı.

Tebrik ziyaretin grup şirketlerinin CEO'ları ile birlikte katılan Özilhan, İmamoğlu'na, sırtında adı yazılı olan 34 numaralı Anadolu Efes forması hediye etti.

"İSTİHDAM ÜRETEN İŞ DÜNYASINI GIPTAYLA İZLİYORUM"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, "Sağlık olduktan sonra gerisi çözülebiliyor. Allah sağlık versin öncelikle. Başarılar dileriz. Ülkemizin çok başarılı gruplarından birisi. Tabii böyle bir grubun yöneticisi olmak çok değerli bir vasıf. Sorumluluk da ister. Tek başına değerli olduğu kadar, sorumluluk da yüklüyor sizlere ülke adına. İyi ki varsınız. Ülkede istihdam üreten ve başarılı olan iş dünyasını ben gıpta ile izliyorum açıkçası ve bir yanıyla da gurur duyuyorum. Sayısı artsın istiyorum. Kurumsallığı olan, ülkeye sorumluluklarıyla birlikte hizmet etmeye çalışan sadece ticaret değil, sosyal sorumluluğu da içine katan bu tanımlar çok değerli. Bunu çok defa ispat eden bir grupsunuz. İnşallah sayıları artar, başarılar dileriz. Ziyaretinizle bizi onurlandırdınız, ayağınıza sağlık" dedi.

KOORDİNASYONU İBB GENEL SEKRETERLİĞİ SAĞLAYACAK
Özilhan da "Anadolu grubu olarak sizi ziyaret etmek istedik. Kutlamak istedik. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Zor bir görev aldınız. Türkiye'nin göz bebeği İstanbul. Ama eminim ki çok daha ileriye götüreceksiniz İstanbul'u. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonunda, Anadolu Grubu ile İBB'nin birçok alanda başlatacağı seferberlik konularında iş birliği yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Sosyal sorumluluk projeleri ve tarım politikaları konularında birikimlerini İBB ile paylaşacak olan grup, kendi faaliyet alanlarını ilgilendiren sorunlarla ilgili kurulacak ortak masa çalışmalarına da katkı sunacak. Çalışmaların koordinasyonunu, İBB Genel Sekreterliği sağlayacak.

"İNANÇ MASASI ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI"
Özilhan ve yöneticilerin ardından İmamoğlu'nun ikinci konuğu Türkiye Hahambaşısı Rav İsak Haleva oldu. Haleva ve beraberindeki heyeti ağırlayan İmamoğlu, "Paylaşarak hep birlikte yöneteceğiz. İstanbul'un çok kıymetli insanları var. Onların yükümüz hafifleteceğini biliyoruz. Hep birlikte süreci yönettiğimizde, işin kolaylığını şimdiden görüyorum. Bundan dolayı hiçbir kaygı duymuyorum. Paylaşımcı, şeffaf, katılımcı bir düzenle bir dönemi İstanbul'a armağan edeceğiz. Cemaatinize, hemşehrilerimize selam ve saygılarımızı iletin lütfen. Özellikle İstanbul'umuzda bu dönemde başlatmayı arzu ettiğimiz bir inanç masası çalışmamızı sizlerle paylaşmak isterim. Çalışmalarımız başladı ve sizlerle de arkadaşlarımız irtibat kuracak. Burada özellikle her inanç grubumuzun yaşadığı problemleri olabilir, istekleri olabilir onun yönetim tarafından anından hissedilmesi adına aktif bir sürecin organize edilmesini arkadaşlarımla başlattım. Şu anda öyle bir dönemi oluşturuyoruz. Biz İstanbul'da herkesin kendi maneviyatıyla beraber mutlu olmasını istiyoruz" diye konuştu.

HALEVA: "ÇOK MUAZZAM BİR DÜŞÜNCE"
İmamoğlu'nu tebrik eden Haleva da kurulan inanç masasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok muazzam bir düşünce, herhangi bir problemin olursa kaynağından işlemek en güzelidir. Çünkü vasıtalarla olursa anlam değişir. Allah, sana bu konuda güç versin. Kıymetli zamanınızdan bize zaman ayırdınız. İstanbul'un nüfusu birkaç ülkenin nüfusu kadardır. Bunu yönetmek çok zordur. Allah senin yardımsın olsun. Birlikten güç doğar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.