İstanbul'da hastanede korkunç olay! Hamile hemşirenin karnını tekmelediler

İstanbul'da hastanede korkunç olay! Hamile hemşirenin karnını tekmelediler
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde, hastasıyla ilgilenen gebe bir hemşirenin saldırıya maruz kaldığını dile getirdi ve "Hamile hemşire, hasta yakını tarafından tekmelenerek yerlerde sürüklendi" dedi

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş İstanbul’da, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde hamile bir hemşireye fiziksel saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Durmuş, “Vandallık görmek isteyen Çam Sakura’daki şiddet olayına baksın. Hastasıyla ilgilenen gebe bir hemşire, başka bir hastanın 4 yakını tarafından tekmelenerek yerlerde sürüklendi. Gerekçe; ilgilendiği hastayı bırakıp kendi hastalarıyla ilgilenmemesi! Bu vandallık cezasız kalmamalı” ifadelerini kullandı.

Hemşireye yapılan saldırıyı kınayan Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası da sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve şunları dile getirdi:

“Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde hamile sağlık çalışanına saldırı gerçekleşti. Acil servise gelen bir hastanın dört yakını başka bir hastaya tedavi yaptığı sırada hamile bir hemşireyi saçından tuttu, yere yatırdı ve karnını tekmeledi. Bu skandal olay sonrası Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası hastanede bir basın açıklaması yaptı. 6 aylık hemşirenin TIP 1 diyabet tanısı olduğu da ortaya çıktı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.