Vakıflardan alınan tesisleri inceledi

Vakıflardan alınan tesisleri inceledi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vakıflardan alınan 2 tesiste incelemelerde bulundu. İmamoğlu, "İBB’nin, İstanbul halkı adına hizmet üretme konusunda aktif olacağı bir dönemi başlatıyoruz" dedi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece’de“Atakent Mahallesi Gençlik Merkezi ve Yurt İnşaatı”nda incelemelerde bulundu. İmamoğlu, yüklenici ve müteahhit firma yetkililerinden proje, inşaatın yapım süreci ve bitiş tarihiyle ilgili bilgiler aldı. Arazinin Küçükçekmece Belediyesi’ne ait olduğu ve İBB’ye tahsis edilerek ihale sürecinin başlatıldığı bilgisini alan İmamoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Kalkanlı’dan konuyla ilgili rapor istedi.

Danışman atanacak

Projenin mimarıyla konuşmak gerektiğinin altını çizen İmamoğlu, “Burası, tümüyle kız ya da erkek yurdu olacaksa, nasıl halka açık olacak? Yurtlarla ilgili bir danışman atayacağız. Yurt felsefesini bilen birinin de ortak masada olmasını sağlayalım” dedi.İmamoğlu ve beraberindeki heyet, Küçükçekmece’nin ardından Beşiktaş Dikilitaş’taki inşaatı tamamlanmış, “Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otopark” olması planlanan binayı gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.