Yaşlı Amca, 29 Temmuz'da Maltepe'de sahne alacak

Yaşlı Amca, 29 Temmuz'da Maltepe'de sahne alacak
Maltepe Belediyesi’nin yaz boyunca gençlere yönelik ücretsiz düzenlediği “Maltepe Gençlik Konserleri” tüm coşkusuyla devam ediyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençlere verdi

Yaşlı Amca, 29 Temmuz Cuma günü saat 21.00’de Zümrütevler Mahallesi Emek Caddesi Şantiye Sokak’ta bulunan pazar alanında sahne alacak. Vokalde ve ritim gitarda Artun Özoğlu, lead gitarda Can Aydınoğlu, bas gitarda Hüseyin Tosun, davulda Yağız İpek’in bulunduğu grup, sevilen tekli ve albüm çalışmalarını Maltepeliler için seslendirecek.

Araç kaldırılacak

Konsere katılmak isteyenler için Fındıklı Muhtarlığı, Altayçeşme Mahallesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünden ve Gülsuyu heykelinin bulunduğu alandan saat 19.30’da ücretsiz ulaşım seferi sağlanacak. Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Maltepe Gençlik Konserleri’nde, yaz boyunca müziğin farklı türlerinden sevilen isimler ve müzik grupları Maltepeli gençler ile buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.