Copla dayak ve tecavüz davası

Copla dayak ve tecavüz davası
Aynı dizide oynadığı sevgilisini dövüp tecavüz etmekten 13 yıl hapsi istenen aktör duruşmada, “Başka kadınlarla birlikte olduğum için kıskandı” diye kendini savunup tahliye istedi.

Kadın oyuncunun, “Copla dövdü, tecavüz etti. Çıplak resimlerimi çekip internete koyacağını söyledi” ifadesinin ardından tahliye kararı çıkmadı.

İZMİR’de çekimi devam eden ve ulusal bir kanalda yayınlanan dizide birlikte rol aldığı kız arkadaşı B.O.’ya (36) tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan oyuncu C.D.D. (23) hakkında 13 yıl hapis istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı. İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde savunmasını yapan C.D.D., kız arkadaşının şöhretini ve başka kadınlarla ilişkisini kıskanıp kendisinden ayrılmaması için şikâyetçi olduğunu öne sürdü. C.D.D. şunları söyledi: “Kendisi benim kız arkadaşım, hatta oyunculuk konusunda hocamdır. Aynı evde uzun zaman birlikte yaşadık. Ayrılacağımı söyleyince depresyona girdi. 1 Haziran’da 03.00 sıralarında alkollü olarak eve geldi. İlişkiye girmek istedi, birlikte olduk. Copla dövmedim, şiddet uygulamadım. Olayın nedeni, birlikte kurduğumuz şirket ve ortak kredi kartı harcamalarımızın ödenmemesinden duyduğu öfkedir. Şöhretim artınca başka kadınlarla beraber olmamı kabullenemedi. Beni kıskandığından bunları yaptı.”

Oyunculuk ve eğitmenlik yaptığını söyleyen B.O. ise ifadesinde şu iddialarda bulundu: “Birlikte oyunculuk kursu açmak için bankadan kredi çektim. Borcun ödenmesi konusunda sıkıntı yaşadık. Beni dövdü. Karakola gidip şikâyetçi oldum. Hakkında işlem yapıldı. Bu olaydan sonra düzeldi. Geçen yılbaşı Antalya’ya program yapmaya gittim. Beni o gece yumruk ve tekmelerle dövdü. Bir kez intiharı denedim. İki gün otelde kaldım, Param bitti. Beni arayıp, bir daha rahatsız etmeyeceğini söyledi. Ayrılmak amacıyla döndüm. Beni copla dövüp tecavüz etti. Çıplak fotoğraflarımı çekti, internete koyacağını söyledi.”

2012 Haziran’a gün verildi

Mahkemede okunan Adli Tıp raporunda, mağdurdan alınan sperm örneğinin sanığa ait olduğu belirtildi. Sanık avukatı, mağdurun ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan Haziran 2012’ye gün verildiğini belirterek, müvekkilinin tahliyesini istedi. C.D.D.’nin tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.