Zorla ilişkiye girmek isteyince!

Zorla ilişkiye girmek isteyince!
Genç kız kendisini sokağa attı

 KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde Türkmenistan uyruklu 22 yaşındaki Foför Hamayova, çalışmak için Türkiye'ye yeni gelen ve bir süredir yanında kalan 19 yaşındaki kız arkadaşı H.H. ile zorla ilişkiye girmek isteyince gözaltına alındı. Hamayova, sınırdışı edildi.

Çalışmak için Türkiye'ye gelen Türkmenistan uyruklu 19 yaşındaki H.H., daha önce Çayırova'ya gelerek burada bir ahşap palet imalathanesinde çalışan Foför Hamayova'nın evinde kalmaya başladı. Daha önce erkek arkadaşının birçok kez ilişki teklifini reddettiği söyleyen genç kız, gece geç saatlerde odasına girerek kendisini ilişkiye zorlayan Foför Hamayova'nın elinden kaçarak kendisini sokağa attı. Çevredekilerden yardım isteyen H.H., daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. Eve giden polisler, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Foför Hamayova'yı elbise dolabında saklanırken buldu.

Poliste ifadeler alınırken H.H. şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi. Polis yaptığı incelemede Foför Mahayova'nın çalışma izni olmadığını belirleyince sınırdışı edilmesi kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.