1 Milyon 250 bin TL soygun yapan Meksikalı kamerada

1 Milyon 250 bin TL soygun yapan Meksikalı kamerada
Oto tamircide altın dolu çantayı çalan Meksikalı yakalandı Küçükçekmece'de otomobilin içinden 1 milyon 250 bin lira değerindeki altın dolu çantayı çalan Meksikalı şüpheli yakalandı.

 Parmak izi bırakmamak için eldiven giydiği de tespit edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hırsızlık anları kameraya yansıdı.Olay, 23 Mart Salı günü Küçükçekmecede'ki bir oto tamircide meydana geldi. İddiaya göre, Meksika uyruklu Juan H. Oto tamir dükkanlarına arabalarını tamir ettirmek için gelen kişileri hedef aldı.

Son olay ise, aracını tamir ettirmek için gelen B.C. 'nin başına geldi. Esnaflık yapan B.C ev almak için biriktirdiği toplam ağırlığı 2 buçuk kilo değerindeki küpe, kolye, tektaş yüzük, ve daha çok fazla değerli eşyanın bulunduğu, 1 milyon 250 bin Tük lirası olan ziynet eşyalarını aracın arka koltuğunda bırakmıştı. Durumu fark eden Meksika uyruklu Juan H., B.C'nin aracı boş kaldığı anda eldiven takarak ziynet eşyası dolu çantayı bir anda alarak kayıplara karıştı. B.C. aracı teslim aldıktan sonra yola çıktığında çantayı görmeyip hemen durumu polise bildirdi.

Kıskıvrak yakalandıGelen ihbar üzerine çalışma başlatan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki kamera görüntülerini inceleyerek, şüphelinin kimliğini tespit etti. Kimliği tespit edilen, Juan H., kaldığı adreste kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Meksikalı, Juan H.'nin, hırsızlık suçundan daha önceden suç kaydı olduğu tespit edildi.Hırsızlık anları kameradaÖte yandan, şüphelinin hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde, Juan H.'nin gizlenerek otomobilin kapısını açmaya çalışması ve kimseye görünmeden çantayı alarak uzaklaşması görüldü. Diğer görüntüde ise şüphelinin farklı bir otomobile hırsızlık girişiminde bulunduğu, daha sonra birkaç kişinin durumu fark etmesi ile şüpheliyi kovaladıkları an saniye saniye kameralara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.