Seminerler başlıyor

Seminerler başlıyor
Küçükçekmece Belediyesi’nin ilçedeki okullarda uzman konu ve konuklarla gerçekleştirdiği eğitim seminerleri Mart ayında da devam ediyor.

20 konu başlığıyla ilkokul ve ortaokullarda düzenlenecek seminerlerle toplamda 800 katılımcıya ulaşılması hedefleniyor. Öğrencilerin yaşamlarına rehberlik ederek, özgün değer sistemlerini oluşturmalarına yardımcı olmak, ebeveynleri bilgilendirmek ve yönlendirmek amacıyla birbirinden nitelikli okul seminerleri düzenleyen Küçükçekmece Belediyesi, alanında uzman konukları öğrenci ve ebeveynlerle buluşturmayı sürdürüyor.

Önemli konuklar var

Küçükçekmece’de Mart ayı boyunca ‘Deprem Bilinçlendirme, Akademik Başarı, Çevre Bilinci ve İsraf, Aile İçi İletişim, Ergenlik Döneminde Hijyen ve Sağlıklı Beslenme, Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı’ gibi birbirinden önemli konu başlıklarıyla seminerler düzenlenecek. Küçükçekmece Belediyesi eğitim seminerlerinin yanı sıra çocukların hayal dünyasını geliştirerek, ufkunu açan etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 3 Mart Salı günü masal anlatıcısı Nazlı Çevik Azazi ve müzisyen Faysal Macit eşliğinde müzikli masal saati etkinliği gerçekleştirilecek. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde Göktürk İlkokulu ve Tahsin Banguoğlu İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla düzenlenecek olan Müzikli Masal Saati’nde çocuklar masal yolculuğuna çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.