74 YAŞINDA KEMAN ÇALMAYI BAŞARDI

74 YAŞINDA KEMAN ÇALMAYI BAŞARDI
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılan Güz Dönemi Keman Kursu 7’den 70’e herkesin büyük ilgisini çekiyor. Kursiyerlerden çocukluk hayali gerçekleştiren Muazzez Teyze, tam 74 Yaşında keman çalmayı öğrendi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından, yaz sezonunun bitmesi ile Beylikdüzü Belediyesi’nde başlatmış olduğu güz dönemi kurslarına ilgi yoğun şekilde devam ediyor. Keman dersi alan 74 yaşındaki Muazzez Boyalan da bu kurslar sayesinde ilkokuldan beri kurmuş olduğu hayalini gerçekleştiriyor. Çocukluk yıllarından beri keman öğrenmek istediğini belirten; ancak şartlar yüzünden fırsat bulamadığını belirten Boyalan, Beylikdüzü Belediyesi tarafından açılan Keman Kursu sayesinde hayatının en büyük hayaline kavuştuğunu belirtti.

Gençler muazzez teyzelerini örnek alıyor

74 yaşında olmasına rağmen keman çalmayı öğrenmekte hiç zorluk çekmediğini anlatan Muazzez Boyalan, kursiyerlerin en büyüğü durumunda. Gençler ise onu örnek alarak, keman öğrenme heveslerinin her geçen gün arttığını söylüyorlar. Derslerinde ilerleme kaydederek kemanını eline alan kursiyerler, kültür merkezinde diğer alanlarda kurs görenlere küçük bir konser vermeyi de ihmal etmedi. Kursiyerler bu fırsatlar için Beylidüzü Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kurslar ücretsiz

Beylikdüzü Belediyesi’nin açmış olduğu güz dönemi keman kurslarına ilgi her geçen gün artıyor. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki seçeneği olan derslerden vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.