ADD standı büyük ilgi görüyor

ADD standı büyük ilgi görüyor
Bu yıl 31. Düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Büyükçekmece Tüyap kongre ve fuar merkezinde devam ederken, fuarda tanıtım standı açan ADD Büyükçekmece şubesinin standı yoğun ilgi görüyor.

Ülkemizde yayın dünyasının en büyük buluşması olan 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla 17 Kasım da açıldı ve 25 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.
ADD Büyükçekmece Şubesi de bu fuar da Atatürk’e ait eserleri ve yaptığı hizmetleri açtıkları stant da hazırladıkları kitapçık ve broşürlerle konuklarına tanıtmaya çalışıyorlar. Standın yoğun ilgi görüyor olmasından mutluluk duyduğunu belirten ADD İstanbul 3. Bölge eş güdüm başkanı ve Büyükçekmece ADD Şube başkanı Nazliye Çayla Atatürk ile ilgili her şey bu stantta fuarın ilk gününden başlayarak son güne kadar burada olacağız Atatürk’e ve eserlerine yoğun ilgilerini esirgemeyen tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz dedi.
ADD Standına siyasilerde yoğun ilgi göstermekte Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül ve CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu da ADD Büyükçekmece Standını ziyaret ettiler


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.