Akgün Ailesi'nin onur günü

Akgün Ailesi'nin onur günü
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kızı Gökçe Merve Akgün'ün "Ruhsal Yansımalar" isimli kişisel sergisinin açılış kurdelası Akgün ailesi tarafından kesildi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kızı Gökçe Merve Akgün'ün "Ruhsal Yansımalar" isimli kişisel sergisinin açılış kurdelası Akgün ailesi tarafından kesildi.Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün Endüstriyel Tasarımcı ve Yüksek Grafiker olan küçük kızı Gökçe Merve Akgün'ün ilk kişisel sergisi yoğun bir davetli katılımıyla gerçekleşti.

Murat Karayalçın da katıldı
Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi'ndeki serginin açılış törenine CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Gülay, Arel Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Kemal Gözükara, Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Ertan, belediye meclis üyelerinin yanı sıra iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

"Ruhumu yansıttım"
Sergi açılışı öncesinde kısa bir konuşma yapan Gökçe Merve Akgün, sergideki eserlerine kendi ruhunu yansıttığının altını çizerek; "Ben de bu nedenle bu sergiye "Ruhsal Yansımalar" adını verdim. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.Hatice Akgün, sergiye katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Bundan önce de pek çok sergi açılışı yaptık. Hepsi bana ayrı bir heyecan verdi. Ama bugün çok daha fazla heyecan duyuyorum. Kızıma ve tüm evlatlarıma hayat başarılar diliyorum."

"Çocuklarımdan son derece memnunum"
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bir ilki yaşadığını belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "Dört tane çocuk büyüttük ama ilk defa bir çocuğumun gerçekleştirdiği bir faaliyette bulunabiliyorum. Çocuklarımın ne karne törenlerine, ne de diploma törenlerine katılmaya vakit bulamadım. Belediyecilik işine kafamızı soktuğumuz günden bu yana başka şeylere ve aileme yeterince zaman ayıramadım. Sonra bir gün bir baktım ki, çocuklarım büyümüş. Onlara fazla zaman ayıramamakla doğru mu yaptık, yanlış mı yaptık bilemiyorum. Ama bir şeyi doğru yaptığımızı çok iyi biliyorum. Biz milletimize hizmet ederken eşim de onları büyüttü ve bu ülkeye 4 tane pırıl pırıl üniversite mezunu genç yetiştirdi. Benim çok payım olmadı ama çocuklarımdan son derece memnunum."

Yapılan konuşmaların ardından Gökçe Merve Akgün'ün kişisel sergisinin açılış kurdalesı Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Başkan Dr. Hasan Akgün, Hatice Akgün ve çocukları tarafından kesildi. Açılış töreninden sonra sergiyi gezen davetliler için bir kokteyl verildi. Davetlilerin büyük beğenisini kazanan sergi 12 Nisan Pazar akşamına kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.