AKM’de Türk Sanat Müziği rüzgarı...

AKM’de Türk Sanat Müziği rüzgarı...
Büyükçekmece Belediyesinin katkılarıyla, Büyükçekmece Musiki Derneği, AKM’de vermiş olduğu Türk Sanat Müziği konseriyle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Salih Tangül yönetiminde  dinleyicisine keyifli bir akşam yaşatan Büyükçekmece Musiki Derneği, Türk Sanat Müziğinden, Hicaz peşrev, kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına, şimdi uzaklardasın, gözlerin bir içim su, sarı kurdelem sarı, Çerkez kızı, gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, kalbimi kıra kıra gibi birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.
İki bölümden oluşan, yaklaşık üç saat süren konsere Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin katıldı. Şahin; “Bu akşam aramızda bulunamayan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün’ün sizlere selamlarını getirdim. Salih Tangül yönetiminde bu güzel konseri bizlere sunan Büyükçekmece Musiki Derneği Korosu üyelerine siz değerli dinleyiciler adına çok teşekkür ediyorum. Sizler bizleri Musiki tarihinde 26 eserle buradan alıp diyardan diyara gezdirdiniz” dedi.

Konser sonunda Salih Tangül’e çiçek takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün de, koro üyelerini tek tek kutlayarak, “Hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Bu akşam bizlere unutulmaz bir gece yaşattınız. Türk sanat müziğinin birbirinden güzel şarkılarını sizlerin sayesinde dinlemekten büyük bir keyif aldım” şeklinde konuştu.
Son olarak koroya katılan Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Belediye Başkanı eşi Hatice Akgün ile birlikte “Unut onu gönlüm, unut onu sende” adlı parçayı koroyla birlikte seslendirerek, konsere ayrı bir renk kattılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.