ALAMARA’NIN ESERLERİ BEYLİKDÜZÜ’NDE

ALAMARA’NIN ESERLERİ BEYLİKDÜZÜ’NDE
El emeğinin ve yaratıcılığın en güzel örnekleri Alamara Sanat Akademisi hocalarının düzenlediği sergiyle Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde görücüye çıktı. Vitray, seramik, heykel, resim, mozaik gibi branşlardan birçok çalışmanın yer aldığı sergide

Topraktan sanata dönüşen eserlerin oluşturduğu, Alamara Sanat Akademisi’nin düzenlediği sergi, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı’nın katılımıyla açıldı. Ressam Sait Işık, Seramik Sanatçısı Tuğba Aksezmener Işık, Heykel Sanatçısı Nihal Cihaner, Mozaik Sanatçısı Yaşar Püsküllü, Vitray Sanatçısı Sabri Bora Uysal’ın alanlarında yaptıkları eserlerin hepsi kendi temalarıyla sanatseverlere farklı duyguları anlattı.

 Ustalar Eserlerini Anlattı

 Serginin açılışını sanatçılarla birlikte gerçekleştiren Bayladı, uzun zaman sonunda ortaya çıkan eserlerin hepsinin çok değerli olduğundan bahsetti. İşlerinin inceliklerinden söz eden eser sahipleri, eserlerin başlangıcından sonuca gelene kadar geçirdikleri süreci bir bir anlattılar. Açılışta konuşan Bayladı, “Değerli eserleri, yetenekli ustaları Beylikdüzü’nde sık sık ağırlıyoruz. Sizleri de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tip güzel işlerde tekrar sizleri burada görmek isteriz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.