Avcılar Belediyesi'nin tatlı telaşı

Avcılar Belediyesi'nin tatlı telaşı
Avcılar Belediye Konservatuarı Çocuk ve Orkestra korosu 23 Nisan’da vereceği ilk konser için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Avcılar’da yaşayan tüm çocukların koro ve orkestra kültürü ile tanışarak, kendilerini müzik yoluyla ifade etmelerini, özgüven ve iletişimlerine de olumlu katkı sağlamak amacıyla 7-12 yaş arasındaki çocuklardan oluşan Avcılar Belediyesi Çocuk Korosu ve Orkestrası çalışmalarını sürdürüyor.

11 Nisan’da Marmara Belediyeler Birliği’nin Uluslar arası Şehir ve Çocuk Kongresi’nde Avcılar Belediyesini temsil edecek olan Çocuk Korosu aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk konserini verecek.

Avcılar Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası’nın prova çalışmalarını ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, bir kentin gelişmişlik oranının sanata verdiği değer ile ölçülebileceğini belirterek, “Sanatın toplum mühendisliğindeki önemine inanan belediyecilik anlayışımızla göreve geldiğimiz ilk aylarda, Orkestra Müdürlüğü'nü kurarak, konservatuarımızı açtık. Amacımız sosyal ve kültürel değerlerimizi geleceğin umudu olan çocuklarla yeşertmektir. Böylece çocuklarımız özgüvenli, iletişim becerisi yüksek, mutlu ve kendini gerçekleştiren bireylere dönüşecektir. Avcılarda çocuklarımız sanatın ve bilimin ışığında ilerliyorlar, geleceğe ışık tutan çocuklarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.