Avcılar'da 14 Şubat etkinliği

Avcılar'da 14 Şubat etkinliği
Barış Manço Kültür Merkezi'nde Sevgililer Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Avcılar Belediyesi tarafından hazırlanan ve Marmara Caddesi’nde başlayan Sevgililer Günü kutlamaları, akşam saatlerinde de Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerle devam etmekte olup, İstanbul’un en güzel ilçelerinin başında gelen Avcılar’da sevgi dolu geçiyor.


Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliklere Avcılarlı vatandaşların katılımının yoğun olduğu gözlenirken, Sevgililer Günü kutlamaları akşam saatlerinde de festival tadında devam etti.

Saat 8’ de başlayan programa katılarak açılış konuşması yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “ Sevginin efsaneleştiği ve ölümsüzleştiği topraklarda yaşamaktayız. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin efsaneleri bu topraklarda yaşamış ve anlatılagelmiştir. Yine bu topraklar Mevlana’yı, Yunus Emre’yi, Aşık Veysel’i sevgiyi ve aşkı bağrında yetiştirmiştir.” dedi.


AVCILAR, SEVDA TÜRKÜLERİ SÖYLEDİ

Açılışın ardından sevilen sanatçı Ferda EREREN konser verirken, söylediği sevda türküleri ile dinleyenleri mest etti. Avcılar’da yaşayan kadınlardan oluşan Binbirçiçek Kadın Korosu, ‘Barış Güvercini Uçsun Dünyada’ isimli türküyü seslendirirken konsere katılan Avcılarlı vatandaşlar müzik ziyafetinin keyfini çıkardı ve sevgi ile soluklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.