Banu Avar, Büyükçekmece’de “Milli İrade”yi anlattı

Banu Avar, Büyükçekmece’de   “Milli İrade”yi anlattı
Büyükçekmece Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin iş birliğiyle düzenlenen Banu Avar “Milli İrade” Söyleşi ve İmza Günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yoğun katılımın olduğu söyleşi ve imza gününe Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral katıldı.

Büyükçekmece’nin ilgisi yoğun oldu

Araştırmacı, gazeteci ve yazar Banu Avar, Türkiye’de bölgemizde yaşanan son siyasi gelişmeler ve gelişmelerin ülkemiz üzerindeki olumsuz etkinlerini anlattı. Zaman zaman salonu dolduran yüzlerce kişinin alkışlı desteğini de alan Avar, sunumlarıyla ve değindiği konularla akıllardaki sorulara açıklık getirirdi. Türkiye üzerinde oynan oyunlara da dikkat çeken Avar, ortaya koyduğu tespitlerle de seyirciden tam not aldı.

“Hepimize grev düşüyor”

Yeni yetişen gençliğin geleceğin Türkiye’sini şekillendireceğine de dikkat çeken Banu Avar, Türk milletinin zeki ve çalışkan olduğunu belirterek, ülkenin çağdaş ülkeler seviyesine gelebilmesi ve yaşanan sıkıntılardan kurtulabilmesi için her bireye büyük görev ve sorumluluklar üştüğünü sözlerine ekledi.

Sunum sonrasında sorulan soruları cevaplayan Avar, Büyükçekmece’de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek en yakın zamanda tekrar geleceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.