“BENİM POLİS ARKADAŞIM” HER ŞEYİ ÖĞRETTİ

“BENİM POLİS ARKADAŞIM” HER ŞEYİ ÖĞRETTİ
Benim Polis Arkadaşım, Beylikdüzü’lü çocuklara interaktif oyunlarla gerçek hayatı anlattı. Hayatın içinde karşılarına çıkabilecek olumsuzlukları bertaraf etme konusunda bilgi alan minikler, oyun sonunda “Dostluk Sertifikası” aldı.

Beylikdüzü’lü minikler, anne-babalarına, arkadaşlarına ve sokak hayvanlarına nasıl davranmaları gerektiğini, yabancılardan nasıl korunacaklarını Beylikdüzü Kültür Merkezi’ne sahnelenen "Benim Polis Arkadaşım" adlı tiyatro oyunuyla öğrendi. Oyun ile ailelerin de öğrettiği bilgiler pekiştirildi, tazelendi.

 Hayatın içinden bilgilerle ve illüzyon gösterileriyle anlatımlar gerçekleştirilen oyunda, trafik kuralları, aile içi şiddet içeren dizi ve filmler, internetin yararları ve zararları, okul içinde ve bahçede olası tehlikeler, sağlık, arkadaşlık ilişkileri, acil numaralar, büyüğüne karşı tavır ve davranışlar bir bir anlatıldı. Merak ettikleri konular hakkında sorular soran çocuklar, oyuncuların da yönelttiği sorulara hep bir ağızdan cevap verdi.

 

Dostluk Sertifikası Verildi

 

İleride yapmak istedikleri meslekleri, hayallerini anlatan çocuklar, sahneye çıkarak illüzyon gösterilerine dahil oldu, hep birlikte gönüllerince eğlendi. Yoğun ilgi gösterilen oyunun sonunda ailelere çocuklarının zevklerine ve sosyal hayatlarına duyarlı davranarak gösteriye getirdikleri için teşekkür eden oyuncular, miniklere katılımlarından ve bilgilerinden dolayı “Dostluk Sertifikası” verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.