Beylikdüzü tarihi geziyor

Beylikdüzü tarihi geziyor
Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Kültür Gezileri kapsamında tarihi mekanlara ve camilere düzenlediği ziyaretler büyük ilgi görüyor.

Beylikdüzü’nde ikamet eden vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi’nin organize ettiği kültür turlarına memnuniyetle katılıyor. Tarihi ve turistik bölgelerdeki mekan ve camilere ziyaret düzenleyen belediye, gezilerine ilk olarak Hırka-i Şerif, Eyüp Sultan Camii ve Sultanahmet Camii’lerini ziyaret ile başlıyor.

 Vatandaşlar Gezilerle Huzur Buldu

 22 Temmuz Pazartesi günü kayıtları başlayan Kültür Gezilerine halkın ilgisi büyük. Beylikdüzü   Belediyesi Kültür Merkezi’nin  önünden Saat 10’da hareket eden otobüsler  Hırka-i Şerif, Sultanahmet Camii ve Eyüp Sultan Camii’ne doğru yol aldı. Öğlen namazlarını yurdun dört bir yanından gelenlerle birlikte Eyüp Sultan Camii’nde eda eden ilçe halkı, meydanda kurulan dinlenme çadırında da tasavvuf musikisi ve ilahiler dinleyerek ruhlarını dinlendirdiler. Sonrasında ise Eyyüb El-Ensari Hazretleri’nin kabrini de ziyaret ederek, dua ettiler.

 Başkan Uzun’a Teşekkür

 Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel, geziye katılan vatandaşlarla tek tek görüşerek, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamlarını iletti. Geziye katılmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Beylikdüzü Belediye Başkan Uzun’a teşekkürlerini sundular.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.