Beylikdüzü Yeni Türkü ile coştu

Beylikdüzü Yeni Türkü ile coştu
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü gruplardan Yeni Türkü, Beylikdüzü halkına unutulmaz ve coşku dolu bir gece yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahne alan Yeni Türkü vatandaşların da katılımı ile harika bir konser verdi. Halk türkülerini yeniden pop müzik ile yorumlayarak Türkiye’de önemli yer edinmiş olan Yeni Türkü, Beylikdüzü Kültür Merkezi’ni dolduran vatandaşlara eğlenceyi dorukta yaşattı. Yoğun ilgi karşısında konserini büyük bir coşkuyla veren Yeni Türkü Grubu’nun solisti Derya Köroğlu, Beylikdüzü’ne ilk kez geldiklerini; ancak burada her zaman konser vermek istediklerini dile getirdi.

En unutulmaz konserlerden biri…

Konseri izlemeye gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına Yeni Türkü Grubu’nun solisti Derya Köroğlu’na çiçek takdim etti. Beylikdüzü Belediyesi Yeni Türkü’nün kültür merkezine en unutulmaz akşamlarından birini yaşattığını dile getiren Başkan Yardımcısı Yeşil, grubu yeniden Beylikdüzü’nde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.