BÜFOD, ANAFOD'a ev sahipliği yaptı

BÜFOD, ANAFOD'a ev sahipliği yaptı
Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) ev sahipliğinde Anadolu Yakası Fotoğraf Sanatı Derneği (ANAFOD) tarafından açılan karma sergiye fotoğrafa gönül verenlerin ilgisi büyük oldu.

 Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'ndeki serginin açılış töreninde konuşan Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu, her fırsatta "sanat hayattır" diyen ve bunun gereğini yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün Büyükçekmece için önemli bir şans olduğunun altını çizdi.

"Dayanışmamız sürecek"

BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın ve ANAFOD Başkanı Baytekin Kara ise konuşmalarında, İstanbul'un iki önemli fotoğraf derneği  arasında gerçekleşen örnek ve güzel dayanışmanın  önümüzdeki süreçte de devam edeceğini söylediler. Yapılan konuşmaların ardından ANAFOD Karma Fotoğraf Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenin ardından davetliler topluca sergiyi gezdi. Açılışa yurtdışında bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin'de katıldı. Sergi Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi'nde 13 Aralık akşamına kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.