Bülent Serttaş’tan eğlenceli performans

Bülent Serttaş’tan eğlenceli performans
Küçükçekmece Belediyesi 8. Uluslararası Göl Festivali’nde konser veren ünlü sanatçı Bülent Serttaş, muhteşem sahne performansı ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu.

Festivalin dördüncü akşamında Küçükçekmeceliler, Bülent Serttaş’ın söylediği birbirinden güzel türkü ve şarkılarla müzik ziyafeti yaşadı. Ünlü sanatçı konserinde seslendirdiği hareketli şarkılarla hem oynadı, hem de katılımcıları coşturdu.

 Konser öncesi festival için Küçükçekmece’ye gelen dünya ülkeleri Tayland, Pakistan, Fransa, Mısır ve ev sahibi Türkiye halk danslarını sahneledi. Gecede yabancı konuklardan Türkiye’ye bir de sürpriz vardı.  Bu kapsamda Taylandlı bir gelin ve Türk damada yapılan temsili kına merasimi, ilgiyle izlendi.

 DİREĞE TIRMANDI, UZUN HAVA OKUDU

 2 saat sahnede kalan ünlü türkücü, eski ve yeni albümlerinden pek çok şarkı seslendirerek, unutulmaz bir konsere imza attı. Sempatik ve renkli kişiliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Serttaş’ın,  8 metrelik sahne direğine tırmanarak mikrofonsuz uzun hava okuması katılımcıları hem heyecanlandırdı, hem de gülmekten kırdı, geçirdi.

 Konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ünlü sanatçıya günün anısına porselen tabak hediye ederek, teşekkür etti. Küçükçekmece’nin kültür ve sanat ilçesi haline geldiğini ifade eden Yeniay, Türkiye’ye kazandırılan dev gösteri merkezi Arenamega ile  uluslararası pek çok etkinliğe imza atacaklarını, bir çok sanatçının burada sahne alacağını dile getirdi. Ünlü türkücü Bülent Serttaş da Küçükçekmece’de konser vermekten memnuniyet duyduğunu belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.