CANLAR ŞENLİKTE BULUŞTU

CANLAR ŞENLİKTE BULUŞTU
Karaca Ahmet Sultan Dergahı Gürpınar Şubesi Cemevi Geleneksel Sünnet Şöleni’nin 2.’sini düzenledi. Şölende ’13 askerin şehit olmasından dolayı’ konser bölümü ertelendi…

CANLAR ŞENLİKTE BULUŞTU

 Karaca Ahmet Sultan Dergahı Gürpınar Şubesi Cemevi Geleneksel Sünnet Şöleni’nin 2.’sini düzenledi. Şölende ’13 askerin şehit olmasından dolayı’ konser bölümü ertelendi…

 AKKİRAZ DA KATILDI.

 Karaca Ahmet Sultan Dergahı Gürpınar Şubesi Cemevi Geleneksel Sünnet Şöleni’nin 2.’sini görkemli bir şenlikle düzenledi. Şölene bir çok davetlinin yanı sıra CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve sanatçı Sabahat Akkiraz’da katıldı.

Sünnet Şöleni kapsamında Cemevi Gürpınar Şubesi öncülüğünde 32 çocuk tamamen hayırseverlerin katkılarıyla giydirildi ve sünnet edildi. 16 Temmuz 2011 Cumartesi günü, Beylikdüzü- Gürpınar’da gerçekleşen şölende konuşan Cemevi Gürpınar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Arslan şunları söyledi:

 KONSER İLERİ TARİHTE

Sevgili canlar değerli konuklar hoş geldiniz. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizin ikincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün duyurusunu yaptığımız konserimiz 13 askerimizin şehit olmasından dolayı iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Barış’ı savunmanın çok zor olduğu bu günlerde KARDEŞİ KARDEŞE vurdurmaya çalışanlara inat hakların kardeşliğini savunmak zorundayız. Bu acı olayda yüreğine ateş düşen analarımıza sabır, kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

 

DOSTLARA TEŞEKKÜR

 

Bu mutluluğu yaşamamıza katkıları olan; tıp merkezini bizlere açarak çocuklarımızın sünnetlerini ameliyathane ortamında gerçekleştiren Op. Dr. Ali Şeker’e, Karaca Ahmet Sultan Dergahı Başkanı Sayın Ercan Dede’ye, Onur Market sahibi Rıza Doğan’a, Alaattin Kuran’a, Ali Selvi Top’a, Av. İbrahim Menteşoğlu’na, Av. Osman Gürcan Çelikkol’a, Ertuğrul Gündoğdu, Cengiz Ataseven, Kemal Yıldırım, Haydar Arslan, Dr. Deniz Çuhalı, Dr. Ercan Tekdemir, Kazım Baylan, Recep Solukbulak, Arkadaş Elektronik Dursun Karakuş’a ve Dinamik Çizgi Serdar Talu’ya teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Hayatlarının önemli günlerinden birini yaşayan çocuklarımız için güzel bir dayanışma örneği veren bu dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.