Çatalca Belediyesi kursiyerlerinden sergi

Çatalca Belediyesi kursiyerlerinden sergi
Çatalca Belediyesi Eğitim, Spor ve Müzik Okulları öğrencileri önceki hafta kursların dönem kapanışında bir dizi etkinlik hazırlamıştı. Bale, halk oyunları, karate, keman, gitar, bağlama, İngilizce kurslarının öğrencileri hünerlerini sergilemişti.
Bu etkinliğin ardından kursların bünyesinde hizmet veren resim, ahşap boyama ve gravür kursu kursiyerleri de Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde bir sergi düzenlediler. Serginin açılışını Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kurs öğretmenleri ile beraber yaptı. 
Cem Kara: “Kursiyerlerimiz artık profesyonelleşti”
Açılış öncesinde bir konuşma yapan Başkan Cem Kara, kursiyerlerin önceki yıllara nazaran daha da iyi çalışmalar yaptığını belirtirken; “Artık iyice profesyonel ürünler hazırlıyorsunuz. Yıllar geçtikçe emeklerinizi daha iyi sergileme fırsatı buluyorsunuz. Sanatta herhangi bir kısıtlama olmaz. Öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz kendilerini sanatsal çalışmalara bıraktıklarında ve özgürce faaliyet gösterdiklerinde hazırladığınız muhteşem ürünler gün yüzüne çıkıyor, eğer bu ürünlerinizi ilçemizin çeşitli yerlerinde sergilemek isterseniz bu anlamda da sizlere destek veririz” dedi. Öğretmenlerin de fikirlerini alan Başkan Cem Kara açılışın ardından sergiyi gezerek kursiyerlerden ve öğretmenlerden bilgi aldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret eden Malatya Pütürge Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın da açılış sonrası sergiyi gezdi. Öte yandan sergide Çatalca Belediye Başkanı Cem Karaya kursiyerler tarafından yapılan Çatalca Ferhat Paşa Camii’nin ahşap yakma bir resmi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.