Çatalca’da Festival Heyecanı Başladı

Çatalca’da Festival Heyecanı Başladı
Çatalca Belediyesinin düzenlediği “12. Erguvan Festivali”, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve İlçe Kaymakamı Nevzat Taşdan’ın da katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı. Geleneksel hale gelen Erguvan Festivali, sekiz gün boyunca Çatalca Meydanı’nda gerçekl
          Bu yıl Çatalca’da 12’ncisi düzenlenen Erguvan Festivali, İstanbul’da yaşayan ve festivale katılmak için farklı şehirlerden gelen vatandaşlara unutulmaz yaz günleri yaşatıyor. Hande Yener, Mustafa Ceceli, Haluk Levent, Hakan Altun, Yıldız Tilbe, Lal, Cihan Yılmaz, Meltem Sarıkaya ve İBB Kent Orkestrası’nın sahneye çıkacağı festivalde toplu sünnet töreni de gerçekleştirilecek.
     Sanatçıların yanı sıra tavla turnuvası, uçurtma şenliği, masa tenisi turnuvası gibi birçok aktivitenin de gerçekleştirileceği festival, katılımcılarına farklı eğlence seçenekleri de sunuyor. Festivalin ilk gününde animatörlerin çocuklarla dansları büyük beğeni toplarken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sünnet olacak olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti.
 Fevzi Güven ADALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.