Çatalca’da Tiyatro Rüzgârı Ahududu İle Esti…

Çatalca’da Tiyatro Rüzgârı Ahududu İle Esti…
Dünyaca ünlü oyuncular tarafından pek çok kez yorumlanan tiyatro oyunu Ahududu, Çatalca’da tiyatro severlerden tam not aldı.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Söyleşi, sergi, seminer, konser, gibi etkinlikleri sık sık gerçekleştiren Çatalca Belediyesi, çocuk ve yetişkin tiyatrolarıyla da birbirinden güzel oyunlara ve usta sanatçılara ev sahipliği yapıyor.

“Ahududu” adıyla Usta Tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden derlenen Joseph Kesselring’in “Arsenic and Old Lace” adlı eseri, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu.

İzleyiciler büyülendi

Yaşlı iki kadının yalnızlığa karşı buldukları yöntemin konu edildiği oyunda duayen tiyatrocular Nedim Saban, Suna Keskin, Melek Baykal, Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin ve Bülent Seyran rol aldı.

Yoğun bir izleyici karşısında perde açan oyunda, insanları huzura kavuşturmak ve yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ile Mürşide ve onların çevresindekilerin hikâyesi anlatıldı. İki perdelik oyunda geniş kadronun başarılı uyumu ve performansı, salonda bulunan tiyatro severleri adeta büyüledi. Seyirciler belirli zamanlarda duygusal anlar yaşarken kimi bölümlerde de gülmekten kendini alıkoyamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.