Cazova Beylikdüzü'deydi

Cazova Beylikdüzü'deydi
Beylikdüzü’nde bu defa Cazova sahnedeydi.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde caz müziğin en güzel tınılarını, türküleri de içine katarak Beylikdüzü’lü vatandaşlara aktaran grup, herkesi kendine hayran bıraktı.
Müziğin her türünü bünyesinde barındıran ve sanata en çok değer veren ilçelerinden biri olan Beylikdüzü, caz müziğini muhteşem seslerden dinledi. “Cazova” Caz müzik grubu, Seren Akyoldaş ve Onur Nevşehir’in yorumlarıyla Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde müzik severlerle buluştu.

Türkülerin Caz Hali Sahnedeydi


Gönül tellerini titreten, Anadolu’nun ve Balkan’ların çeşitli yörelerinden türküleri Beylikdüzü halkı için caz yorumuyla seslendiren ekip, bilinen parçaları dinleyicilerle birlikte söyledi. Alkışlarla parçalara ritim tutan konuklar On the sunny side of the street, Ederlezi, İstanbul, Masum Değiliz, Fikrimin İnce Gülü, Gülümse, Kalbim Ege’de Kaldı parçalarını büyük bir hayranlıkla dinledi.

Gerçek Sanat Beylikdüzü’nde

Konserin sonunda sanatçılar hakkında bilgi vererek onları tanıtan Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, “Biz burada sizlerle popüler sanatı değil, gerçek sanatı buluşturuyoruz, buluşturmaya da devam edeceğiz” dedi. Sanatçılara teşekkür eden Bayladı, çiçek takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.