Çocuklara Kapkara Show

Çocuklara Kapkara Show
Esenyurt Belediyesinin Kültür Merkezlerinde gerçekleştirmiş olduğu Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri çocuk tiyatroları, sinema keyifleri, eğitim seminerleri, konser programları ile tüm hızıyla devam ediyor.
Teşekkürler Necmi Başkan
Black light (Kapkara Show) tiyatro ekibinin Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği siyah ışık tiyatro oyununa Esenyurtlu yüzlerce minik öğrencinin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Minik öğrencileri ile tiyatro gösterisine katılan öğretmenleri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na çocuklar eğitilirken, eğlenebilecekleri bu tarz kültür sanat etkinlikleri düzenlediği için teşekkür ettiler.
Yetenek Sizsiniz ’den Esenyurt Kültür Merkezine
Kapkara Show minikleri heyecanlandırdı
Esenyurt Kültür merkezinde oyunlarını gerçekleştiren Black light tiyatro ekibi ilk olarak 2010 yılında Show TV ekranlarında düzenlenen Yetenek Sizsiniz yarışmasında karanlıkta tenis maçı ile yer aldı. Tiyatro ekibinin kostümleri ışığı yansıtmayan özel bir kumaştan dikilerek ve mor ışık yansıtılarak aydınlatılmıştır. Ayrıca Black light tiyatro ekibi ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Müjdat Gezen ile ortak projelerde yer almaktadır. Ayrıca Kapkara Show ekibinin gerçekleştirdiği sahne performansı karşısında, Kültür Merkezine gelen minik öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum