DİLEK TÜRKAN, SESİYLE KULAKLARIN PASINI SİLDİ

DİLEK TÜRKAN, SESİYLE KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Müziğin Binbir Dili” adlı söyleşi programına konuk olan klasik Türk müziği ve Tango yorumcusu Dilek Türkan sesiyle Küçükçekmecelilere müzik ziyafeti sundu.

Ünlü perküsyonist Engin Gürkey’in sunduğu dinleti programında İncesaz grubunun kulaktaki tınısı olarak müzikseverlerin hafızasına kazınan Dilek Türkan, söylediği şarkılarla büyüledi. Programı Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları M. Besim Müftüoğlu ve Mustafa Kuzugüden de izledi.

DİLEK TÜRKAN SESİYLE BÜYÜLEDİ

Klasik kemençe sanatçısı eşi Derya Türkan’la birlikte programa katılan Dilek Türkan’a bas gitarda Alp Ersönmez, gitarda Evrim Aslan, piyanoda Rüstem Mahmudov, perküsyonda ise Türker Çolak eşlik etti.

Sanatçı, “Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Kadıköy, Sarhoşum Sarhoş, Suzan Suzi, Mavi Gözlüm” şarkılarını seslendirerek, kulakların pasını sildi. Ünlü sanatçı, müzikseverlere yakında bir solo albüm piyasaya süreceğinin de müjdesini verdi.

“İYİKİ EVLENMİŞİZ DİYORUZ”

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen programda, Dilek Türkan ve Derya Türkan çifti, tanışma ve evlenme hikayelerini de katılımcılarla paylaşarak şunları söyledi:

 “Zaten aynı ortamda çalışıyorduk. Şubat ayında tanıştık. Mart ayında nişanlandık. Haziran’da evlendik. Sürecin kısa olmasından mutluyuz. Evlilik çok güzel bir şey. Her daim iyiki diyoruz.”

Program sonunda Başkan Yardımcıları Mustafa Kuzugüden ve Besim Müftüoğlu sanatçılara teşekkür ederek, günün anısına çiçek verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.