Dünyanın en iyi fotoğrafları Büyükçekmece’de sergilendi

Dünyanın en iyi fotoğrafları Büyükçekmece’de sergilendi
Büyükçekmece Belediyesi’nin Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle 19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen “9’uncu Uluslararası Güler Ertan Fotoğraf Yarışması Sergisi” sanatseverlerle buluştu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen fotoğraf yarışması sergisinde yer alan fotoğraflar tüm yaratıcılıkları ve renkleriyle katılımcıları büyüledi.

Objektifleriyle sanatseverlerin büyük beğenisini toplayan fotoğraf sanatçılarından dereceye girenlerin ödülleri törenle takdim edilecek.

“Dünyanın en iyi fotoğraf yarışmasına imza atıyoruz”

Fotoğraf çekmenin insana farklı bir bakış açısı kazandırdığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Festivalimizde her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışması bu yıl da tüm heyecanıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından ilçemize gelen fotoğrafçıların objektifleri bu yarışmada sergileniyor. Uluslararası alanda dünyanın en iyi fotoğraf yarışmasına imza atıyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Başkan Akgün’e teşekkür

Adına yarışma düzenlenen Prof. Güler Dr. Güler Ertan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün sanata ve sanatçıya değer veren bir belediye başkanı olduğunu belirterek, teşekkür etti.

BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın’da Türk fotoğrafına katkılarından ötürü Başkan Akgün’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.