Festival Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Festival Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Bu yıl 12’ncisi düzenlenen “Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali” tüm hızıyla devam ederken, festivale katılanlar unutulmaz yaz akşamları yaşıyorlar.
 
   
Büyükçekmece Küktür Park’ın ev sahipliğini yaptığı festivale İstanbul ve diğer şehirlerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyorlar. Konserler, sergiler ve eğlencelerin yanı sıra festival alanında kurulan stantlar vatandaşların ilgisini çekiyor
    
Bursa’da esnaflık yaptığını ve eşiyle birlikte akrabalarını ziyaret etmek için İstanbul’a geldiklerini belirten Mustafa Yıldız, geçen yıl düzenlenen festivalin bu yılkinden daha güzel olduğunu söyledi ve sözlerine şunları ekledi: “Bu yılki organizaysonun düzeni ve davet edilen sanatçıları açısından geçen yıllara göre daha zayıf olduğunu düşünüyorum. İki akşamdır festivale katılıyorum ve insanlar konser saatlerinde festival alanını dolduruyorlar, konser saatleri dışında yoğunluk olmadığını görüyorum.”
 
“Bu festivalle de ödül alacağız”
Kültür Park’ta bulunan tezgahında el emeğiyle yaptığı hat eserlerini insanlarla buluşturan hat öğretmeni Melda Çıkallar, bu yılki festivale katılımdan memnun olduklarını belirtti. Geçen yıl düzenlenen festivalle ödül alındığını belirten Çıkallar, “her gece farklı müzik türlerini sergileyen sanatçılar sahneye çıkıyor. Bu sayede festivale katılan herkes eğleniyor. ‘Ben bu müziği beğenmiyorum’ demiyor. Şu ana kadar festivalimiz sorunsuz devam etti ve eminim ki bu festivalle de ödül alacağız” dedi.
 
Fevzi Güven Adalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.