Fotoğraf sergisi duygulandırdı

Fotoğraf sergisi duygulandırdı
Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğrafçılar Derneği (BÜFOD) iş birliğiyle düzenlenen Erkan Yurt ve Özkan Samioğlu fotoğraf sergisi konukları duygulandırdı.

Erkan Yurt’un “Sermayenin yarattığı ülke Dubai” ve Özkan Samioğlu’nun “Necla Hanım Teyze” sergilerinin açılışı Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner,Meclis Üyesi Ahmet Şahin ve BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın gerçekleştirdi.

Fotoğrafları tek tek inceleyen konuklar özellikle Özkan Samioğlu’nun biyografik çalışması “Necla Hanım Teyze” çalışmasında hayatından kesitler sunulan Necla Cankat’ın salona gelmesiyle duygulu anlar yaşadılar.Erkan Yurt’un Dubai’den kesitler sunduğu sergiyi inceledikten sonra konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner “BÜFOD bu yolculuğa ilk çıktığı zaman acaba başarılı olabilir mi ?diye kaygılanmıştık. Şimdi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ve kaygılarımızın boşa çıktığını görmek bizi çok mutlu ediyor.Her geçen gün büyüyen ve iyi işler çıkaran Türkiye’nin sayılı derneklerinden biri oldu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.