Gençler Ceza ile coştu

Gençler Ceza ile coştu
Gençlerin sevgilisi, ünlü rap sanatçısı Ceza 6. Uluslararası Göl Festivali kapsamında hayranlarıyla buluştu.
Küçükçekmece Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konseri binlerce Küçükçekmeceli izledi. Konser öncesinde sahneye çıkan konuk ülke gruplarının dansları ise görülmeye değerdi.
Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalarak hayranlarıyla buluşan genç sanatçı, popüler şarkılarını seslendirdi. Ceza’ya üç binin üzerinde Küçükçekmeceli hayranı eşlik etti. Yoğun kalabalık nedeniyle konser alanına giremeyen vatandaşlar ise konseri, alana kurulan dev ekranlardan izledi.
 
 
 
KONSER ÖNCESİNDE DANS GÖSTERİLERİ YER ALDI
Muhteşem konserin öncesinde ise festivale katılan ülkelerin dans gösterileri yer aldı. Hırvatistan, Kanada, İspanya, Kırgızistan ve Türkiye sırasıyla sahne alarak danslarını sergilediler. Seyircilerden büyük alkış alan gösterileri, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcıları Enver Şengül, Levent Uslu, Mustafa Kuzugüden, Halil Ortaç ve CIOFF yetkilileri de yakından takip etti. Ünlü radyo spikeri Hopdedik Ayhan’ın sunduğu gecede sahneye çıkan ülke temsilcileri, festivalle ilgili düşüncelerini seyircilerle paylaştılar. Temsilciler, Uluslararası Küçükçekmece Göl Festivali’nin çok büyük bir festival olduğunu ve Küçükçekmecelilerin yoğun ilgisinden mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
YERLİ PLAKA KÜÇÜKÇEKMECE’DE
Ardından büyük bir alkışla sahneye çıkan Ceza, konserine “Yerli Plaka” şarkısıyla başladı. Şarkıyı seyircilerle birlikte söyleyen Ceza, konserine “Hasat Zamanı”, “Rapstar”, “Sen Oyna Dilber” ve “Onuncu Köy” sevilen şarkılarıyla devam etti. Seyircilerin enerjisinden oldukça etkilendiğini ifade eden Ceza, kendisini bu derece çok seven hayranlarıyla buluşturduğu için başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay olmak üzere festivalde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Konser boyunca hayranlarını coşturan Ceza, kendisini izlemeye gelen engelli bir kıza sahnede kullandığı havlusunu hediye etti.
Ceza’nın “En kötü günümüz böyle olsun. Umarım yeniden Küçükçekmece’de buluşuruz” diyerek sonlandırdığı konserde, Başkan Yardımcısı Enver Şengül, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay adına ünlü sanatçıya plaket sundu. Şengül, ünlü sanatçıyı başarılı performansı nedeniyle tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.